Naujausios antraštės

Oras

Apklausa

Kuri santvarka patinka?

Dienos informacija (day.lt)


Archive - Lie 2011

Melo pandemija

http://www.nmvrvi.lt„Melo pandemija“ – 2010 metais Galinos Cariovos (Rusija) sukurtas dokumentinis filmas, atskleidžiantis farmacijos kompanijų, globalių organizacijų nusikalstamą veiklą planetos gyventojų atžvilgiu.

Liepa 31st

Ko tik gamintojai neprigalvoja

http://wearabletowel.com                    Nešiojamas rankšluostis

       Ar nenorėtumėte turėti rankšluosčio, kuris gali būti ne tik rankšluostis, bet ir stilinga apranga po dušo ar pliaže.

Liepa 30th

Apie JAV defolto tikimybę

http://antaeus.newsvine.com/      Goldenfront: Gerbiamas komentatorius iš Didžiosios Britanijos laikraščio „Telegraph” mūsų puslapiuose pasirodo ne taip dažnai, kaip turėtų, – užpildome spragas.

       Ambrozas (Evans-Pritchard, Ambrose): Nusiraminkite. JAV nepraleis palūkanų mokėjimo už savo 14,3 trln. dolerių skolas ateinančią savaitę.

       Tikras defoltas taptų, pasak buvusio iždo sekretoriaus Lario Samerso(Larry Summers), “banko Lymano žlugimu veikiant steroidams”. Būtent dėl šios priežasties prezidentas Obama nenuspaus gaiduko, net jeigu derybos dėl skolos lubų pakėlimo pateks į aklavietę.

Kas džiugina moteris ir vyrus

Alui Heineken sukurta reklama.

WikiLeaks dokumentai atskleidžia JAV intervencijos į Libiją priežastis

http://kasamaproject.org       Amerikiečių diplomatijos depešos, kurias  atspausdino WikiLeaks, atskleidžia eilę tikrųjų priežasčių, o taip pat diplomatinę įtampą, už kurių slepiasi besitęsiantys NATO bombardavimai Libijoje. Buvo inicijuota visai ne „humanitarinė“ intervencija, turint tikslą apsaugoti taikius gyventojus nuo Muamaro Kadafio vyriausybės, Vašingtonas palaikė NATO įsiveržimą dėl vienos vienintelės priežasties – norėdamas sukurti režimą, kuris geriau atitiktų JAV strateginius, o taip pat stambiausių naftos ir dujų kompanijų interesus.

Liepa 29th

Apie susidorojimą su D.Strosu-Kanu

http://www.finchannel.com        Iškart po to, kai žlugo Niujorko „byla“ prieš Dominiką Strosą –Kaną ir jis laimėjęs turėjo grįžti į Paryžių, buvo pradėtas elinis smogiamosios informacinės operacijos etapas, nukreiptas prieš šį politiką. Liepos 8 d. Paryžiaus prokuratūra pagal prancūzų rašytojos Tristanos Banon ieškinį prieš Dominiką Strosą –Kaną pradėjo ikiteisminį tyrimą, pranešė radijo stotis France Info. T.Banon, po Niujorko kambarinės, taip pat Strosą –Kaną apkaltino seksualiniu priekabiavimu. Anot jos, incidentas įvyko 2002 metais (!!!) Paryžiuje, kai rašytoja iš TVF vadovo ėmė interviu. Senaties terminas tokioms byloms yra 10 metų ir Banon bylos atveju jis nėra pasibaigęs.

Liepa 28th

Norvegijos „vienišo teroristo“ paslaptys

http://www.optuszoo.com.au       Andersas Breivikas dabar vienas iš žinomiausių XXI amžiaus teroristų. Su kiekviena diena jis tampa vis populiaresnis ne tik tarp Europos radikalų, bet ir tarp gana „garbingų“ žmonių.

       Tragedija Osle ir Utojos saloje tapo pasaulio žiniasklaidos tema Nr.1, pastebimai nustumusi pranešimus apie galimą Graikijos defoltą, techninio defolto riziką JAV po rugpjūčio 2 d., apie NATO pajėgų nusikaltimus ir Libijos sukilėlių marodieriavimą Šiaurės Afrikoje. Net jeigu akimirką įsivaizduoti, kad Breivikas iš tiesų yra vienišas teroristas (kaip tvirtino jis pats ir dalis žiniasklaidos), tai teroristinis aktas daugeliu požiūriu labai jau „laiku“ įvyko. Tokie „atsitiktinumai“ sukelia mažiausiai nepasitikėjimą.

Liepa 27th

Panašu, kad mes visi baltarusiai

http://www.thepeoplesvoice.org      Ar daug amerikiečių žemėlapyje pajėgtų surasti Baltarusiją? Aš, pavyzdžiui, neblogai žinau tarptautinę politiką, tačiau radau tik iš antro bandymo. Nors panašu, kad ta Baltarusija dabar tapo taip svarbi, kad Jungtinių Valstijų Kongresas svarsto Akto apie demokratiją termino 2011 metais pratęsimą, palikęs nuošalyje federalinio biudžeto problemą. Pagal įstatymo projektą, siūloma „teikti pagalbą ir padėti Baltarusijoje vystytis demokratijai ir pilietinei visuomenei. Įstatymas įpareigos JAV prezidentą plėtoti radijo, televizijos ir interneto transliacijas Baltarusijai, o taip pat finansuoti jos vidaus alternatyvią žiniasklaidą“. Pabrėžiu: kalbama ne apie Irana, ne apie kokį teroro centrą šiaurės Meksikoje. Kaip JAV pilietis ir mokesčių mokėtojas, aš savęs klausiu: kokį ypatingą interesą Kongresas turi toje tolimoje valstybėje, ir tokį svarbų, kad Kongresas pasiruošęs mesti jai nemažus pinigus ir pastangas, į veiklą įjungdamas patį prezidentą ir Valstybės departamentą?

Ideali moteris

       Ideali moteris – graži, miela, švelni, rūpestinga, supratinga, ištikima, o svarbiausia tyli, kai reikia tylumos, neegzistuoja, kai reikia vienumos ar praleisti vakarą su draugais. Manote, kad tai neįmanoma. Alaus „Fernet stock“ reklamos kūrėjai žino, kaip atrodo ideali moterissmiley

Liepa 24th

Europos „ramus užutėkis“ teroristų taikinyje

       Vandenskyra pasaulio viešosios nuomonės didelio masto teroristinių aktų vertinimuose tapo 2001 metais rugsėjo 11 d. bokštų dvynių Niujorke sprogimas. Nors ir stengėsi JAV administracija ir pavaldi jai propagandinė mašina, o taip pat „globalinė žiniasklaida“ ir paprasčiausiai suklaidinti autoriai įrodyti, kad tai yra „Al Qaedos“ rankų darbas, tačiau visa vėliau sekusių įvykių grandinė rodė į įtakingų užkulisinių grupuočių (greičiausiai, JAV, Didžiosios Britanijos ir Izraelio), sumaniusių istorijos judėjimą pasukti reikiama kryptimi, stambaus masto ir gerai sukurtą planą. Ir istorijos ratas buvo pasuktas - pradėti karai Afganistane ir Irake. Dvigubas šių karų tikslas - labai didelių pelnų gavimas iš karo ir Artimųjų bei Vidurio Rytų geopolitikos pakeitimas.

Archyvas