Naujausios antraštės

Oras

Apklausa

Kuri santvarka patinka?

Dienos informacija (day.lt)


Archive - Gru 2012
Data

Gruodis 31st

Šukuosenos Naujiesiems metams

www.youtube.com/user/womenbeauty1       Jeigu neturite galimybių apsilankyti kirpykloje, o šventėje norisi gražiai atrodyti, tai ne bėda, galima pasinaudoti „Womenbeauty1“ patarimais ir plaukus gražiai susitvarkyti namuose. Pasidaryti gražią šukuoseną nėra sudėtinga, tereikia tik pažiūrėti, kaip tai daro šukuosenų meistrė Tatjana Sklemina.

Gruodis 24th

Kam naudinga euro zonos krizė?

www.eda.europa.eu                   Kam naudinga euro zonos krizė? (I)

       Eurogrupės paskutinio posėdžio dalyviai dar nespėjo pradėti sprendžiančias diskusijas dėl Graikijos klausimo, o žinomi amerikiečių ekonomistais ir finansininkai jau pasmerkė euro zoną ir apskritai pasaulio akcijų rinkas žlugimui. Džordžas Sorošas prognozuoja artėjantį Vokietijos išėjimą iš euro zonos, o Nurielis Rubinis prognozuoja pasaulio rinkų kritimą 2013 metais. Net paprastai prognozavime santūresnis Polas Krugmanas paskutiniu metu finansinės krizės įveikimo Europoje atžvilgiu nusiteikęs gana pesimistiškai... Jo nuomone, Europos centrinis bankas greičiau gali laimėti tam tikrą „laiko kiekį“, nei parengti tolesnius žingsnius. [1]

Europos „finansinė ir imperialistinė revoliucija“

www.eda.europa.eu       Idėją Europos Sąjungą išvesti į naują, aukštesnį centralizacijos lygį vienu ryžtingu veiksmu buvo manoma įgyvendinti 2012 metų gruodžio 8 d. Europos Tarybos viršūnių susitikime. Tačiau nieko neišėjo, ir procesas „pakibo“, be to, visais atžvilgiais.

Gruodis 18th

“Cappa” – mažos hidroelektrinės generatorius

www.diginfo.tv/      „Cappa“ – tai mažų hidroelektrinių generatorius, kuris vandens srautą, pvz., nedidelių upių, upelių, nuotekų kanalų ir t.t., gali paversti elektros energija. Generatorius yra Japonijos gamintojų - „Ibasei“ kompanijos.

Gruodis 17th

Argentina prieš „USuotą tarakoną“

http://www.er24.com.ar       Argentina jau daugiau kaip 10 metų atkakliai kovoja su 2001 metų ekonomikos katastrofos pasekmėmis, kuri buvo sukurta liberalų, vadovaujamų TVF, pastangomis. Toje kovoje valstybė liko be užsienio paskolų, bet sugebėjo išlipti iš duobės. Kas ir kodėl Argentiną bando įgrūsti atgal ir ar sugebės prezidentė Kristina Kiršner atsilaikyti?

Gruodis 14th

JT nusprendė mus sunaikinti narkotikais, infekuotais migrantais ir prostitucija

http://welovemauritius.org       Tai ką visiškai rimtai siūlo JT Pasaulinė komisija dėl ŽIV kitaip, kaip žmonijos naikinimo priemonėmis nepavadinsi. Iš pradžių mūsų vaikus įtrauks į „sekso verslą“, o po to išmes, kaip „vienkartinę medžiagą“.

Gruodis 10th

Apie pedofiliją, kurios nebuvo

www.discounttravelcover.com       Tai nutiko 1993 metais Vokietijoje, Vormso mieste. Viskas prasidėjo nuo to, kai vaikų apsaugos tarnyba atskleidė tėvų pedofilų grupę, kurie neva su vaikais, kurių amžius nuo kelių mėnesių iki kelerių metų, užsiimė seksu ir jais keitėsi, kaip kokiais daiktas: šiandien tu su mano mergaite, rytoj aš su tavo berniuku. Tą pedofilų pogrindinę grupę sudarė nei daug, nei mažai, o 27 tėvai ir seneliai. 15 mažamečių aukų iškart atėmė iš pabaisų tėvų ir patalpino į vaikų prieglaudą „Žvirblių lizdas“, o įtariamiesiems padarius nusikaltimą buvo skirtas kardomasis kalinimas. 

Gruodis 8th

Kieno vėliava išsiskleis virš Islandijos?

www.randburg.com       Pasaulio ekonomika vis labiau panašėja į TSRS ūkio struktūrą, nors kol kas neaišku, kur joje yra Valstybinis plano komitetas(Gosplan‘as). Galbūt jo vaidmenį atlieka „Didžiojo aštuoneto“ viršūnių susitikimai ir jo pakomitečiai, o pagrindinio mokslinių tyrimų instituto vaidmenį – Romos klubas. Sovietinis įvaizdis pasaulio ekonomikai giminingas dar ir dėl vienos savybės – kategoriškas priešiškumas bet kuriam nepritarimui „generalinei linijai“. Toks modelis labai jautriu padaro pasaulinio „Gosplan‘o“ ekonominių sankcijų taikymą „atstumtosioms valstybėms“, ar tai būtų Iranas su Baltarusija ar 300 tūkst. islandų, kurie referendume nusprendė, kad už bankų aferas jie neatsakingi ir jų skolų nedengs... Pagal „atstumtųjų“ išmetimo iš pasaulinio darbo pasidalinimo teoriją, jos turi būti atvestos prie „atgailavimo“, arba prie „revoliucinio“ valdžios pakeitimo, kurį įvykdo patys valstybės gyventojai, nepatenkinti tiekimo sutrikimais ir gamybos sustojimu. Tačiau praktikoje ši priemonė ne visada suveikia, kaip rodo Irano ir Baltarusijos pavyzdžiai.

Gruodis 6th

Kas slypi už informacinių atakų prieš FED

noticebored.com       Finansų pasaulis kiekvienais metais tampa vis audringesniu. Stebimi staigūs indeksų svyravimai akcijų rinkose, nuolat kintantys valiutų kursai, masiniai bankų bankrotai, netikėti tarpvalstybiniai „karštų“ pinigų judėjimai – dešimtys ir šimtai milijardų dolerių, pasaulio finansų sistemos bendro nestabilumo išaugimas. Palaikant tokią pasaulio finansų būklę didelį vaidmenį vaidina informacinės atakos -  sensancingų naujienų, dažnai šokiruojančio pobūdžio, išmetimas į informacinę erdvę.

Gruodis 2nd

Eugenika

http://www.biotechnolog.pl       Eugenika(gr. eugenes- geros kilmės): 1) mokslas apie žmonių biologinių savybių pagerinimą; 2) mokslinė teorija, teigianti, kad genetikos principais galima gerinti žmogaus paveldimas savybes (eugenetika); 3) pseudomokslinė teorija ir praktika, istorijoje buvę bandymai taikyti genetikos žinias žmonių atžvilgiu (rasinė higiena) (Vikipedija).

Archyvas