Naujausios antraštės

Oras

Apklausa

Kuri santvarka patinka?

Dienos informacija (day.lt)


Archive - Spa 21, 2012
Data

Greičiausias vaiko vežimėlis

http://www.ridelust.com       Visi, kurie turi vaikus, žino, kad vienas iš svarbiausių pirkinių gimus vaikui, yra geras vaikiškas vežimėlis. Būdamas vežimėlyje kūdikis gauna saulės šviesą, gryną orą ir savo pirmuosius įspūdžius apie jį supantį pasaulį, kai vienas iš tėvų pasivaiksčiojimo po lauką metu, pamažu stumia vežimėlį. Bet toks lėtas pasivaiksčiojimas nežavi vieno tėvo, todėl jis nusprendė savo vaikui sukonstruoti specialų vežimėlį.  

„Quadski“ – sausumos ir vandens transporto priemonė

http://www.dailytechinfo.org/       Šiandien jau nieko nenustebinsi automobiliais amfibijomis, kurie gali judėti ir sausuma arba oru,  ir vandeniu. Tačiau daugelis egzistuojančių amfibijų pasižymi tuo, kad judėjimo greitis skirtingomis sąlygomis skiriasi. Pavyzdžiui, jeigu toks automobilis gerai juda sausuma, tai jo judėjimas vandeniu yra žymiai prastesnis. Transporto priemonė, kuri pavadinta „Quadski“ nuo kitų amfibijų skiriasi tuo, kad ji vienodai gerai juda tiek sausuma, tiek vandeniu.

Vladas Gulbinas: „Dėdulė“ V.Landsbergis sąmoningai leido KGB kadriniams darbuotojams Dušanskiui ir Slavinui pabėgti iš Lietuvos!..“

http://www.liveinternet.ru/profile.php?journalid=3596969&all_a=1       Pirmaisiais atkurtos Nepriklausomybės metais gan abejotinomis aplinkybėmis įsitvirtinęs politinės valdžios olimpe apsišaukėlis „Rezistentas Nr. 1“, mūru stojantis už savo įsteigtos konservatorių partijos bei prolandsberginio „krizių premjero“ A.Kubiliaus nuveiktus „gerus darbus“ Lietuvai, aršiai kritikuojantis politines jėgas, keliančias grėsmę tolimesnei 2K+ hegemonijai, įteisinusiai politinę korupciją,melą, teisinį nihilizmą šalyje, valdančiosios Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų Politikos komiteto vadovas, europarlamentaras Vytautas Landsbergis, pasibaigus pirmajam rinkimų turui prognozuoja, kad į Seimą patenkantis margas „Drąsos kelio“ krepšelis greitai subyrės: „Ten yra šiek tiek dešinių, ir šiek tiek antidešinių, sudėtų į vieną krepšelį. Kaip tas krepšelis galėtų veikti toliau aš neįsivaizduoju, greičiausia jis išbyrės. Tie, kurie dešinieji, nueis į dešinę, tie, kurie prie kairės ar tie, kurie gryno „populio“ – nueis prie populistų“, – svarsto politikos Tartiufas V.Landsbergis, meistriškai įvaldęs principą „skaldyk ir valdyk“.

Archyvas