Naujausios antraštės

Oras

Apklausa

Kuri santvarka patinka?

Dienos informacija (day.lt)


Archive - Lap 2012
Data

ES nori uždrausti knygas apie tradicines šeimas

http://www.fyret.nu       Toliau tiriame ultraliberalios Europos visuomenės besikeičiančias moralės normas, kurios su kiekviena diena vis sunkiau ir sunkiau vadinti „normomis“, ir kurias bando iš visų pusių pamažu primesti ir mūsų visuomenei, mūsų valstybei, maskuodami idiotiška idėja apie stebuklingas įstojimo į ES perspektyvas.

Lapkritis 29th

Bilderbergo narių „atostogos Romoje“

www.contre-info.com/       Šiuolaikiniame pasaulyje egzistuoja keletas struktūrų, kurių veikla, kaip taisyklė, neviešinama, bet sulaukia didelio dėmesio dėl reikšmingo, o kartais išskirtinio jų narių vaidmens pasaulio politikoje. Tokioms institucijoms priskiriami: Romos klubas, Trišalė komisija, Taryba tarptautiniams reikalams(Council on Foreign Relations CFR) , „Grupė“ arba „Mes“ (įkurta žinomo Didžiosios Britanijos pasaulinio viešpatavimo apologeto, deimantų imperijos „De Beers“ įkūrėjo Sesilio Rodso (Cecil Rhodes)). Na ir, žinoma, Bilderbergo klubas, sukurtas 1954 m. gegužės mėn. Rokfelerių iniciatyva.

Lapkritis 27th

Apie JAV Federalinę rezervų sistemą ir „pasaulio pabaigos“ atidėjimą dvejoms dienoms

http://www.themoneymasters.com       Internete sparčiai plinta dar viena sensacija, kuri iki šiol turėjo kodinį pavadinimą „21.12.12“. Dabar ši sensacija pasirodė su kodiniu pavadinimu „23.12.12“.

Lapkritis 25th

Teksase mokinei neleista lankyti pamokų dėl to, kad atsisakė nešioti RFID

http://www.wired.com       Teksase kilo skandalas, kuris susijęs su švietimo institucijos bandomuoju projektu, vadinamu „Student Locator“ , ir kuris dabar bandomas dviejose San Antonijaus mokyklose. Projektas numato mokinių stebėjimą, panaudojant radijo dažninio stebėjimo žymenis (RFID), kurie automatiškai registruojasi įeinant į mokyklą.

Lapkritis 24th

Bendras pilietinis e-tinklas, „debesies“ ir „postdebesies“ demokratija, kaip paralelinė valdžia valdžiai

http://www.smallbusinessdelivered.com       Klausimas ne tame, būti ar nebūti... elektroninei demokratijai, o jos įgyvendinimo optimalaus modelio pasirinkime.

       Pradžiai aptarkime terminus.

Lapkritis 23rd

Skirtingas pajamų lygis Europos valstybėse

http://hvylya.org       GFk padarė informacinę grafiką, kurioje parodytos skirtingos pajamos įvairiose Europos valstybėse.

Lapkritis 22nd

Pasaulinės ekonominės krizės antra banga ar jos penktas etapas?

http://www.zastavki.com       Pasaulio ekonomika įėjo į penktą krizės etapą (apie ankstesnius keturis žiūr. straipsnyje „Ekonominės krizės sisteminė analizė“).

Lapkritis 19th

JAV tos pačios lyties poros gaus mokesčių lengvatas

       Šį mėnesį JAV Aukščiausiasis teismas planuoja Santuokos apsaugos įstatyme, kuris anksčiau santuoką apibrėžė, kaip išimtinai vyro ir moters sąjungą, padaryti pakeitimus. Jeigu tai įvyks, tai homoseksualių porų finansiniai reikalai kardinaliai pasikeis. Homoseksualios santuokos taps legaliomis ne tik keliose valstijose, kuriose šiuo metu leidžiamos tos pačios lyties santuokos, bet taip pat federalinei vyriausybei, o tai reiškia, kad galės tikėtis federalinių lengvatų.

Lapkritis 18th

Nežinomas Berija: neįvykęs socializmo triumfas

http://fotointeres.ru/    Lavrentijaus Pavlovičiaus Berijos asmenybę šiandien daugelis priima nevienareikšmiai ir net neigiamai. Bet šis neigiamas požiūris – tai tik didžiulio purvo ir melo, kuris ant šio valstybės veikėjo buvo išpiltas, pateikiant Chruščiovui ir jo komandai, rezultatas.

Lapkritis 15th

Mūšis elektros iškrovomis, kurias sukuria Teslos transformatoriai

    Specialūs efektai, kuriuos režisieriai labai mėgsta naudoti šiuolaikiniuose filmuose, demonstruoja mums fantastiškus dalykus: žmonės –X, tiesiai iš akių šaudantys lazerio spinduliais, kvapą gniaužiantys triukai, kuriuos atlieka Geležinis žmogus, kovos su lazeriniais kardais ir daugelis kitų neįprastų triukų, kurių realiame gyvenime nepamatysi. Nors kai ką galima išvysti ne tik filmuose. Štai šou, kuris vyko Belfaste (Šiaurės Airija), įvyko kova, kurioje du dalyviai, apsirengę specialiais apsaugos kostiumais, kovojo, panaudodami iš rankų išeinančius akinančius elektros iškrovų žaibus, kuriuos sukuria Teslos transformatoriai.

Archyvas