Naujausios antraštės

Oras

Apklausa

Kuri santvarka patinka?

Dienos informacija (day.lt)


Archive - Bal 18, 2011

VFR įstatymas dėl atominės energetikos atsisakymo bus priimtas birželyje

 

http://www.merkur-online.de/        VFR vyriausybė ir federacinių žemių valdžia mano, kad reikia kuo greičiau atsisakyti branduolinės energijos naudojimo. Atitinkami sprendimai turi būti įforminti įstatymų leidybos tvarka ne vėliau kaip birželio 17 d.

       VFR kanclerė Angela Merkel ir federacinių žemių ministrai pirmininkai suderino grafiką, pagal kurį valstybė pereina prie naujos energetinės strategijos, balandžio 15 d., penktadienį pranešė agentūra DAPD. Manoma, kad Bundestagas ir Bundesratas ne vėliau, kaip birželio 17 d., teisės aktuose padarys atitinkamus pakeitimus ir tokiu būdu Vokietijos  palaipsnis atsisakymas naudoti branduolinę energiją bus nustatytas „tvirtu teisiniu pagrindu“, pareiškė Merkel. Tuo pačiu metu parlamentui bus pateikti įstatymų projektai dėl alternatyvios energetikos vystymo.

Organizuotas nusikalstamumas, kaip „naujos pasaulio tvarkos“ pagrindas

 

        Vėl, jau ne vieną kartą per 12 metų, mes esame liudininkais eilinės, JTO sankcionuotos tarptautinių karinių pajėgų intervencijos į dar vieną suverenią valstybę, ir vėl vardan „demokratijos ir humanizmo“.

Archyvas