Naujausios antraštės

Oras

Apklausa

Kuri santvarka patinka?

Dienos informacija (day.lt)


Archive - Rugp 7, 2011

Trys tuopos Pliuščichoje

http://www.kino-teatr.ru      1967 metai. Šalis, vadovaujama Leonido Iljičiaus Brežnevo, stato komunizmą. O M.Gorkio kino studijoje režisierė Tatjana Lioznova (vėliau sukūrė televizijos serialą „Septyniolika pavasario akimirkų“) filmuoja paprastą, gyvenimišką istoriją apie kaimo moterį. Istorija tikrai niekuo neypatinga, tačiau režisierės ir dviejų talentingų aktorių – Tatjanos Doroninos ir Olego Jefremovo darbo rezultatas –„Trys tuopos Pliuščichoje“ nenusileidžia geriausiems to meto Europos kino kūriniams.

„Taiki ir demokratiška“ opozicija Hamoje

http://www.infosyrie.fr       Mes publikuojame dar vieną vaizdo įrašą, kuris per penkias minutes parodo daugiau, negu visi straipsniai, kuriuos mes galėtume parašyti apie tam tikras „taikios“ opozicijos, kuri kovoja prieš Bašaro al Asado režimą, puses. Iš pradžių šis vaizdo įrašas buvo patalpintas internete, Rusijos televizijos kanalo Roussia el Youm – Rusija ir jos ateitis, - kuri transliuoja arabų kalba, perduodama žinias Rusijos Federacijai ir skatina draugystę tarp RF ir arabų valstybių, tinklalapyje. Vienas mūsų tinklalapio lankytojas atsiuntė mums šį vaizdo įrašą, patikslinęs, kad televizijos kanalas Roussia el Youm gavo vaizdo įrašą kartu su paaiškinimais arabų kalba, kad jame parodytas siautėjimas Hamoje prieš Sirijos policininkus, įvykdytus „brolių musulmonų“. Naujienų agentūra Sana, patikslina, kad šie filmai buvo parodyti pirmadienio vakare (rugpjūčio 1 d.) Sirijos valstybinėje TV.

Transformuojami bateliai

http://cargocollective.com       Izraelio dizainierė Daniela Bekerman sugalvojo batelius, pavadintus „Ze o ze“, kas išvertus iš hebrajų kalbos reiškia „tai arba tai“. Šie bateliai skirti moterims, kurios pastoviai susirūpinusios, kad neturi kuo apsiauti prie to ar kito drabužio. Ir taip pat toms moterims, kurios parduotuvėse daug renkasi ir visko iškart nori -  ir vieno, ir kito, ir trečio modelio. Sukurti bateliai gali būti įvairių modelių: nuo baleto batelių formos iki aukštakulnių. Uždedami priedai gali pakeisti spalvą ir pridėti papildomus aksesuarus.

Archyvas